• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

.:: XFM Dance | Non Stop Dance ::.

Tycoos - Things We Left Behind (Original Mix) [2017]
[PLAY]

.:: XFM 90s | Heroes Of The 9ties ::.

Brandy - Have You Ever [1998]
[PLAY]

.:: XFM Hits | Where Hit Music Lives ::.

Lady Gaga - Born This Way [2011]
[PLAY]

asculta-live

Ne-am rebranduit
logo mic

XFM este numele unei idei care, respectand canoanele clasice ale unui radio doreste sa fie totodata un "altfel" de radio. Acum 10 ani am inceput emisia sub numele de Z100 Romania, urmand ca timp de 4 ani sa facem totul pentru tine, ascultatorule , pentru ca TU sa te simti bine alaturi de noi.

Armin Van Buuren - A State Of Trance

armin-van-buuren22502216          Radio Seven prezinta unul dintre cele mai faimoase show-uri din lume: A STATE OF TRANCE ! Gazda emisiunii este Armin Van Buuren, ales pentru al doilea an la rand cel mai bun DJ al lumii, locul 1 in Top 100 DJ Mag. 120 de minute cu Armin van Buuren, un fel de "Non-Stop In The Mix" cu cele mai bune productii trance. Aici trebuie amintite sectiunile "The Newest Tunes Selected" si "Tune Of The Week", piesa care este aleasa de van Buuren, in fiecare editie.  "A State Of Trance", are peste 13 milioane de ascultatori saptamanal. Show-ul radio "A State Of Trance" a fost, in ultimii ani, favoritul sectiunii "Best Radio Show" in cadrul International Dance Music Awards.

Armin van Buuren a debutat in cariera ca muzician profesionist, in ciuda faptului ca isi promisese o cariera in avocatura in tara de origine, unde si-a obtinut diploma in anul 2004. Armin a inceput sa lucreze ca DJ intr-un club de noapte, numit Nexus, in paralel, urmand si studiile la Facultatea de Drept. In aceasta perioada a reusit sa-si mute echipamentele de studio din dormitor, intr-un studio adevarat. Primele track-uri produse de Van Buuren, au fost "Touch Me" si "Communication". Acest moment a fost extrem de important pentru viitorul DJ-ului, care si-a stabilit un motto personal: "Don't be a prisoner of your own style."

Armin van Buuren s-a nascut in 1976, chiar in ziua de Craciun, in Leiden- Olanda si este la ora actuala unul dintre cei mai mari producatori si DJ ai genului trance.
Cu toate ca i se prevestea o cariera in Drept, Armin a inceput sa mixeze in clubul Nexus din tara natala. Intre timp s-a lasat “prada” activitatii de DJ, si-a mutat echipamentele din propriul dormitor intr-un studio, iar printre primele productii s-au numarat si track-urile “Touch Me” si “Communication”. Daca ar fi sa-l citam am putea spune ca “nu s-a lasat prizonierul propriului stil” si ca se descrie ca fiind “liberal in alegerea sunetelor, euforic si energetic”.A  reusit performanta de a mentine show-ul in difuzare timp de 8 ani - in mai 2010, episodul 450 din ASOT, a implinit 8 ani de existenta.

 

Armin van Buuren - Producatorul

Van Buuren a avut intotdeauna un studio al sau, unde a lucrat de unul singur. Nu a angajat un inginer de sunet, pe motiv ca nu a dorit ca munca de studio sa fie alterata de unul... Inca din anul 1995, Armin a lansat multe dintre productiile sale pe la diferite label-uri, dar primul sau "big succes" a fost "Blue Fear", aparut la Cyber Records. Avea 19 ani... Acest single "euro trance" a intrat in chart-urile din Marea Britanie.

A urmat "Comunication", lansat cu acelasi Cyber Records, cu care Van Buuren a dat lovitura in Ibiza (Spania) in anul 1999. Dupa ce a semnat cu AM PM Records, aceasta piesa a intrat in UK Chart pe locul 18. Se intampla in anul 2000...

Timpul a trecut, iar pe data de 29 septembrie 2008, Armin van Buuren a fost desemnat castigator la categoria "Best Trance DJ", in cadrul Ibiza DJ Awards. La aceiasi categorie au fost nominalizati Tiesto, Ferry Corsten si Paul Van Dyk. La inceputul anului 1999, van Buuren pune bazele label-ului Armind, alaturi de United Recordings. Primul release a fost excelent primit de public - Gig - "One"; cel de-al doilea, "Touch Me" , lansat sub numele Rising Star a aparut la Ministry Of Sound in UK.

Pentru cel de-al treilea release, Gimmick - "Free", a semnat cu R&S Records. In tot acest timp a manageriat cu atentie toate aparitiile Armind, iar label-ul si-a castigat popularitatea in randul consumatorilor de muzica electronica.
Sub pseudonimul Gaia a lansat "4 Elements" cu label-ul Captivating Sounds, o sub-divizie Warner Bross.

A facut echipa cu Tiesto, si in felul acesta doua noi proiecte trance prind contur - Major League - "Wonder Where You Are?", care a fost lansat de Black Hole Recordings si Alibi - "Eternity" lansat de Armind.
"Eternity" a intrat in chart-urile dance si in set-urile de club, fiind preluata de Paul van Dyk, care a lansat-o cu imprintul sau Vandit Records.

Au urmat alte colaborari importante - impreuna cu Ferry Corsten, van Buuren a inregistrat un riff-classic, intitulat "Exhale", care a aparut pe albumul System F.